Premijum proizvodi

Uspešni se povezuju sa uspešnima. Sve više svetski poznatih brendova biraju Pan Komerc® kao svog zastupnika za teritoriju Srbije i priključuju se našem portfoliju prepoznatljivih i kvalitetnih proizvoda.

Premijum proizvodi

korra logo

Korra® modularni metalni crep osmišljen je da u svemu bude ispred svih, iznad svih. Lakši, čvršći, ekonomičniji i dugotrajniji, sve ono što krov treba da bude!

Sa svojom težinom od 4,5 kg/m2 Korra® krovni pokrivač predstavlja jedan od najlakših na tržištu, čak i do 8 puta lakši od klasičnih glinenih crepova. Čeličnu osnovu pokrivača karakteriše veoma brzo oslobađanje akumulirane toplote usled sunčevog zagrevanja. Zahvaljujući provetravajućem sloju koji razdvaja daščanu podlogu i krovne ploče, Korra® krovni sistem ima znatno smanjenu emisiju buke nego klasični limeni krovni pokrivači.

Korra® krovni sistem je konstruisan da pruži otpornost i zaštitu od uticaja prirode - grada, kiše, snega, jakog vetra, vatre, UV zračenja i zemljotresa, a uz to pruža i širok spektar mogućnosti prilikom ugradnje predstavljajući idealan izbor za saniranje starih krovova.

Opširnije na www.korra.rs

Korra

gerard logo

Pan Komerc je od 2012. godine ekskluzivni zastupnik Gerard® krovnih ploča za tržište Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Sa tradicijom dugom preko 50 godina ove čelične krovne ploče sa posipom od mlevenog kamena isporučuju se sa Novog Zelanda do krovova širom sveta. Sa pet upečatljivih profila i velikim izborom boja, estetski dopadljiv i postojan, asortiman krovnih pokrivki Gerard® može zadovoljiti sve Vaše dizajnerske zahteve i štititi Vašu imovinu od prirodnih nepogoda dugi niz godina. Trenutno jedini krovni pokrivač sa garancijom od 50 godina možete kupiti ekskluzivno u Pan Komercu.

Opširnije na www.gerardkrovovi.rs

Gerard

cert iconsPankomerc d.o.o. | Sva prava zadržana. © 1990 - 2024
Developed by weboperater


Izjava o kolačićima | Izmeni kolačiće