AM

Kao jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju čelika Liberty Steel Group je izgrađen poštujući principe održivosti, liderstva i visokog kvaliteta proizvoda. Dugogodišnja saradnja i zajednički uspeh su dokaz da smo u Pan Komercu prepoznali partnera koji deli našu viziju: zajedno menjamo budućnost.

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim partnerom, partnerom kome je na prvom mestu kvalitet i konstantno poboljšanje u ispunjavanju zahteva klijenata, onda izaberite Pan Komerc.

Aneta Gosevska
Menadžer za ključne kupce - ArcelorMittal, Makedonija


Tokom godina su dokazali da su veoma pouzdan i proveren partner. Pan Komerc uvek pruža više i ide iznad sopstvenih granica kako bi na pravi način zadovoljili potrebe svojih klijenata.

Ovidiu Pascutiu
Generalni menadžer za tršište Evrope, Fletcher Building - Roof tile group

FletcherBuilding

KnaufI G

Kompanija Pan Komerc nas već duži niz godina snabdeva sa profilisanim limovima u kontinuirano visokom kvalitetu. Lakoća saradnje u kombinaciji sa visokom tačnošću predstavljaju izvanredne karakteristike kompanije. Samo nastavite!

Mr. Steffen Reiffenrath
Menadžer nabavke - Walter-Patz (Knauf-interfer guppe), Seigen Germany


Tokom septembra 2015. imao sam priliku da posmatram proizvodnju u firmi Pan Komerc i da razrađujem predloge za unapređenje organizacije poslovanja. Kvalitet proizvoda kao i kvalitet korišćenih materijala, predstavljaju osnovu uspešnog poslovanja Pan Komerca. On je svakako, uz ekonomske aspekte, značajan kriterijum za kupce prilikom donošenja odluke o kupovini.

Svaki zaposleni svojim samostalnim i odgovornim radom doprinosi maksimalnom zadovoljstvu kupaca i krajnjih korisnika. Takav pristup se postiže poštovanjem sledećih postulata:

  • Proizvodnja na najvišem nivou kvaliteta
  • Dodatne usluge koje su od velike koristi za kupce
  • Profesionalnost i posvećenost na svim nivoima odnosa prema kupcima

Sebastian Summerer
Ekspert - Fondacija nemačke privrede (SES), Bon

FletcherBuilding

drim

Sa preduzećem Pan Komerc imamo dugogodišnju jako uspešnu poslovnu saradnju. Transparentnost, odgovornost, posvećenost su samo neke od karakteristika koje dominiraju u vašem poslovnom odnosu.

Vi ste vrhunske kolege i dobar model uspešnog poslovanja, pomažete i drugim kompanijama da ostvare svoje ciljeve. Igrate na kartu svojih kvaliteta a na slabim stranama kolektivno radite, kako više ne bi bile slabe. Niste zadovoljni sa "dobro je", uvek idete ka "odlično je". Primer ste kompanije koja je dokazala da uspeh obično dolazi onima koji su previše zauzeti da budu u potrazi za njim.

Biljana Drndarević
Direktor - Drim doo Požega


Poštovani saradnici, poželeo bih da u Srbiji postoji što veći broj firmi kao što su Bohor i Pan Komerc. Tako bih bio siguran da naša zemlja i naša deca idu u bolju i lepšu budućnost. Zajedničkim snagama i na osnovu dosadašnje veoma uspešne saradnje jačajmo naše firme i stvarajmo lepšu sliku kod mladih i veru u lepšu budućnost života u Srbiji.

Predrag Đokić
Rukovodilac poslovne jedinice - Bohor, Užice

bohor

drim

Preduzeće Pan Komerc d.o.o. je naš dobavljač na području profilisanih limova sa kojim sarađujemo već više od pet godina. Kvalitetni proizvodi i veoma visoka pouzdanost partnera su dva faktora zbog kojih želimo da našu saradnju u budućnosti još intenziviramo. Ujedno, želimo da se ovom prilikom zahvalimo za izuzetnu saradnju koju smo imali do sada.

Dorica Oman Brank
Pomoćnica direktora za područje komercijale - Zora Domžale, Slovenija


Pan Komerc je naš dugogodišnji dobavljač za profilisane limove koje plasiramo na teritoriji cele Crne Gore. Zašto smo se opredelili za Pan Komerc? Zato što smo u njihovom poslovanju prepoznali i nas same: kompanija koja je izgrađena na temeljima pravih porodičnih vrednosti, visoka ekspeditivnost i profesionalnost svih zaposlenih i što je najbitnije - neprevaziđen kvalitet proizvoda. Širok i bogat asortiman Pan Komerc proizvoda omogućava nam da uvek udovoljimo zahtevima arhitekti, investitora i krajnjih korisnika, i to u najkraćem mogućem roku. Drago nam je da su Kips i Pan Komerc uspostavili čvrstu saradnju u koju verujemo i koju ćemo nastojati da u budućnosti još poboljšamo.

Jovan Mitrić
Šef sektora crna metalurgija i betonsko gvožđe - KIPS d.o.o. Crna Gora

bohor

cert iconsPankomerc d.o.o. | Sva prava zadržana. © 1990 - 2022
Developed by weboperater


Izjava o kolačićima | Izmeni kolačiće