Kako radimo?

Nakon 30 godina postojanja i sa preko 45 godina bogatog iskustva u trgovini metalima, sa ponosom možemo istaći da je Pan Komerc jedan od pionira u profilisanju i hladnom oblikovanju bojenih aluminijumskih i pocinkovanih limova za krovove i fasade.

Kako radimo?

Kako bismo bili sigurni u kvalitet svih svojih proizvoda za dobavljače smo odabrali pouzdane i proverene partnere koji predstavljaju regionalne lidere u svojoj poslovnoj branši. Dokazan kvalitet upotrebljenih materijala i permanentna kontrola svake rolne kupljenog čelika daju nam osnovu za pouzdanost upotrebne vrednosti proizvoda iz našeg asortimana. Ujedno, veliki skladišni prostor, sopstveno carinsko skladište i više od 2.000 tona materijala na zalihama daju nam sigurnost da u svakom momentu možemo adekvatno odgovoriti na zahteve naših saradnika.

Strogim procedurama praćenja tokova materijala od nabavke, kroz proces proizvodnje, pa sve do isporuke krajnjem korisniku garantujemo svojim klijentima poreklo, hemijske karakteristike i strukturu upotrebljenih materijala uz dostavljanje atesta i kompletne tehničke dokumentacije za isporučene proizvode.

Konstantan razvoj i modernizacija proizvodne opreme daje nam jaku potporu da svojim klijentima ponudimo proizvode odličnih tehničkih karakteristika i visoke preciznosti. Sedamnaest protočnih linija za profilisanje limova, dve mašine za istezanje metala, linije za proizvodnju fasadnih kaseta, oluka, makaze za sečenje i tabliranje kao i sliter za podužno sečenje limova , savremene savijačice i mnogobrojni alati samo su deo proizvodne opreme raspoređene u 6 proizvodnih hala ukupne površine preko 5.000m2.

Kompletan proces proizvodnje usklađen je prema nomenklaturama standarda ISO9001:2015, kao i ISO14001:2015, a pouzdanost upotrebe naših proizvoda i dalje nas opredeljuje za jedinu kompaniju u regionu koja poseduje CE znak za izvoz profilisanih limova na tržište EU.

Naše vrednosti

Ljudi pre profita: Prioritet firme nije gomilanje novčanih sredstava već stvaranje nove vrednosti kroz naš rad. Svojim zaposlenima pružamo uvek malo veću novčanu naknadu za energiju koju su uložili. Na taj način doprinosimo opštem napretku i brinemo da svi vode život ispunjen zadovoljstvom.

Nadmašiti očekivanja: Mi se ophodimo prema našim kupcima onako kako mi volimo da se prema nama drugi ophode. Karakteristike proizvoda i usluga koje im nudimo su takve da bi smo i mi sami voleli da ih posedujemo. Uvek im pružamo više u vrednosti od novca koji nam povere za dati proizvod ili uslugu. Mi ne ispunjavamo očekivanja naših klijenata, mi ih nadmašimo.

Partnerski odnos: Odnose sa našim saradnicima, dobavljačima, podizvođačima i kupcima gradimo kroz partnerstvo i prijateljstvo. Iskrenost i otvorenost su nam jedni od prioriteta.

Kontinuairan napredak: Sama priroda svega na svetu je napredovanje i razvoj stoga smatramo da ništa nije dovoljno dobro da se ne može dodatno unaprediti. Na taj način posvećeni smo kontinuiranom napretku.

Problemi su dobrodošli: Kretanje ka cilju podrazumeva stalne korekcije kursa. Stoga probleme vidimo ne kao prepreke već kao prilike za napredak, razvoj i učenje.

cert iconsPankomerc d.o.o. | Sva prava zadržana. © 1990 - 2024
Developed by weboperater


Izjava o kolačićima | Izmeni kolačiće