Atesti - Sertifikati

Trajno opredeljenje preduzeća Pan Komerc® je da isporučuje proizvode visokog, postojanog i prepoznatljivog kvaliteta koji u potpunosti zadovoljavaju zahteve i očekivanja korisnika.

CE znak

Pan Komerc® je 2011. godine postala prva srpska firma, u svojoj oblasti poslovanja, koja je dobila evropski CE znak za svoje proizvode.

Šta predstavlja CE znak? 
CE znakom se označavaju proizvodi koji se prodaju na teritoriji Evropske unije i ispunjavaju zahteve propisanih standarda, čime se garantuje bezbednost njihove upotrebe (uključujući bezbednosne, zdravstvene i ekološke odredbe). Da bi se neki proizvod prodavao na teritoriji Evropske unije u obavezi je da poseduje CE znak.

Pan Komerc® kao dugogodišnji izvoznik svojih proizvoda, ispunjava zahteve evropske direktive o građevinskim proizvodima (CPD) 89/106/EEC, kao i zahteve evropskog standarda EN14782 i na taj način pruža dodatnu sigurnost i garanciju kvaliteta svojih proizvoda. Svakodnevno u našim proizvodnim pogonima vrši se kontrola kvaliteta materijala i proizvoda koji su takođe prošli obimna testiranja ovlašćenih instituta i laboratorija.

ce
iso

ISO 9001

Pan Komerc® od 2004. godine poseduje sertifikat nemačke sertifikacione kuće TUV SUD za standard ISO 9001:2015.

Sertifikat ISO 9001:2015 označava da je firma svoje poslovanje uskladila sa zahtevima standarda i dobrom tržišnom praksom koja je usmerena na poboljšanje kvaliteta proizvoda, usluga i zadovoljstva kupaca.

ISO 14001

Od 2013. godine postali smo nosioci sertifikata ISO 14001:2015 sistema upravljanja životnom sredinom i to prvi u Srbiji u svojoj poslovnoj branši.

Time dokazujemo da našim proizvodnim procesima ne zagađujemo životnu sredinu, već sprečavamo potencijalne negativne uticaje na nju. Kupovinom naših proizvoda i Vi učestvujete u ostvarenju tog cilja.

Atesti

Svi materijali koje Pan Komerc® koristi u proizvodnji poseduju jedinstven atest o kvalitetu i tehničkim karakteristikama koji garantuje poreklo, fizičke i hemijske osobine lima.

Na taj način kupcima se garantuje da proizvod koji je isporučen po svojim svojstvima se ne razlikuje od poručenog proizvoda, obezbeđujući ujedno potpuno uvid u sve karakteristike materijala. Trajno opredeljenje Pan Komerca® je kontinuirana i pouzdana nabavka materijala isključivo od proverenih, odabranih dobavljača.

Osim materijala, naši profilisani limovi poseduju jedinstvene ateste odnosno potvrde izdate od ovlašćenog instituta za materijale i konstrukcije Građevinskog fakulteta u Beogradu gde su eksperimentalno i proračunski testirani. Takođe, materijali koji se koriste za izradu profilisanih limova su testirani u laboratorijama Tehnološko-Metalurškog fakulteta u Beogradu. Ovi elaborati potvrđuju nosivost svakog od testiranih profilisanih limova, što pruža dodatnu sigurnost pri projektovanju i ugradnji. Treba napomenuti da Pan Komerc®, za sada, jedini poseduje ovakve ateste u Srbiji.

Za proizvodnju profilisanih limova Pan Komerc isključivo koristi limove koje isporučuje njveći svetski proizvođač čelika Arcelor-Mittal. Sigurni u svog dobavljača, na ovaj način obezbeđujemo kontinuiran kvalitet svojih proizvoda bez oscilacija u karakteristikama lima.

atesti

excelence sme

Excellent SME Serbia

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, Pan Komerc® d.o.o. je svrstan u uspešna i pouzdana preduzeća.

Šta je Excellent SME? Elektronski sertifikat Excellent SME je sertifikat osmišljen u duhu direktiva Evropske unije o promociji uspešnih kompanija, čija je svrha ne samo promocija uspešnih kompanija i dobre poslovne prakse, nego i povećanje transparentnosti i bezbednosti poslovanja i zaštita potrošača.

Elektronski sertifikat Excellent SME dodeljuje Privredna komora Srbije, u saradnji sa kompanijom Coface, koja je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi, čije aktivnosti pokrivaju ceo ciklus od profilisanja kupaca do bonitetnih izveštaja i upravljanja potraživanjima, kao i procenu rizika za 157 zemalja.

Sertifikat Excellent SME može biti dodeljen samo onoj kompaniji koja ima ocenu Coface boniteta iznad 6, na skali od 1 do 10. Zasnovan je na SafeSigned tehnologiji za sajtove, a njegovo prisustvo na web stranici svedoči o uspešnosti, odgovornosti i kredibilitetu kompanije.


Politika kvaliteta i zaštite životne sredine

Trajno opredeljenje preduzeća Pan Komerc® je da isporučuje proizvode visokog, postojanog i prepoznatljivog kvaliteta u nameri da sačuva renome i poveća udeo na tržištu.

Detaljnije

Priznanje Vip Biz Partner 2014

Pan Komerc® d.o.o. Požega je dobitnik priznanja u kategoriji Najuspešnije porodične firme u Srbiji koje dodeljuju kompanije Vip mobile, Chapter 4 i Privredna komora Srbije.

Detaljnije

Priznanje "Nova vizura 2015"

Na 41. međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2015, Korra® krovne ploče su osvojile prestižno priznanjе NOVA VIZURA u kategoriji građevinski materijali.

Detaljnije


cert iconsPankomerc d.o.o. | Sva prava zadržana. © 1990 - 2024
Developed by weboperater


Izjava o kolačićima | Izmeni kolačiće