Isporuka i montaža

Vozilima Pan Komerca® ili naših partnera možemo isporučivati sav materijal na gradilišta širom Srbije. Takođe, naši iskusni timovi montažera mogu ugrađivati limove kupljene kod nas sa garancijom na izvedene radove u trajanju do 2 godine.

Isporuka i transport

Zahvaljujući sopstvenim dostavnim vozilima i saradnji sa našim distributerima, u mogućnosti smo da Pan Komerc proizvode isporučimo svakom našem korisniku na teritoriji cele Srbije. Bez obzira na vrstu poručenog proizvoda, zahtevanu količinu i mesto odredišta, spremni smo da organizujemo isporuku na dostavljenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Koristeći naše usluge transporta garantujemo Vam besprekornu tačnost, preciznost i sigurnost, da će proizvodi biti isporučeni u zahtevanoj količini i kvalitetu, jer se prema poslu odnosimo profesionalno vodeći računa o adekvatnom pakovanju proizvoda, njihovoj manipulaciji i utovaru.

AM

Ugradnja proizvoda

Montaža krovnih pokrivki i fasada predstavljaju najosetljiviji deo gradnje, jer ukoliko se ne obave kvalitetno i sa pažnjom mogu dovesti ne samo do trajnog defekta profilisanih limova i materijala, već usled prokišnjavanja i sličnih neželjenih pojava može doći do ozbiljnih oštećenja krovne konstrukcije kao i samog objekta.

Svesni važnosti ove činjenice razvili smo mrežu timova profesionalnih montažera koji pokrivaju teritoriju cele Srbije, spremni da odgovore na svaki izazov na terenu. Ukoliko se odlučite za našu uslugu, bićete lišeni svih briga oko planiranja, izvođenja radova i zaštite samih objekata prilikom procesa montaže, jer mi garantujemo kvalitet usluge što potvrđujemo i garancijom na izvedene radove u trajanju do 2 godine.

FletcherBuilding

cert iconsPankomerc d.o.o. | Sva prava zadržana. © 1990 - 2022
Developed by weboperater


Izjava o kolačićima | Izmeni kolačiće